Nejnovější recenze ze sekce Popcornovače
Zatím jsme nepoužili, máme zakoupeno jako dárek. Je ale stejný jako na obrázku. Snad se bude líbit
Za pár korun dobrá sranda. Jelikož nemáme mikrovlnku doma, tak si popcokorn děláme na pánvi a je to opruz. S popcornovačem je to sranda. Ale subjektivně musim říct, že na pánvi na oleji trochu je chutnější. Z popcornovače je to dost suché a jakoby nedopuknuté a tvrdší. Ale nevadí mi to.
- puká kukuřici na sucho, funguje
Produkt pro všechny, kteří si chtějí svůj popcorn ochutit sami a chtějí mít pod kontrolou obsah soli a tuku - udělat si zdravější variantu.
Není to pro již ochucený a omaštěný popcorn v pytlíku do mikrovlnky! Toto se do zařízení dávat nesmí. Stejně by tuk nezůstal na kukuřici a vylétl by ven, nebo poškodil zařízení. Produkt funguje na bázi výkonného fénu.
- pěkný designe
- účel produktu byl splněn
popcornovač jsem jsi vybrala dle recenzí které byly kladné, ale čtvrtina zrn z odměrky nepopraská a vystřílí ven a i když je vrchní kryt tak popcorn střílí všude
- Upraží kávu
Funguje OK.
Velice chutný popcorn, zábava při přípravě, super!
- nepadá okolo
- bez oleje
Naprosto úžasná záležitost!
Bez tuku a za minutu hotovo.
Pecka.
- Snadná a rychlá příprava
- Vzhled
- Funguje výborně
Jsem spokojena
- funguje, dělá co má
- nízká cena
- čerstvý popcorn hned
KUPOVALA JSEM TO PRO 13LETOU VNUČKU A VELICE JEDNODUCHÉ OVLÁDÁNÍ A I CENA ROZUMNÁ.
Popkornovač jsem vybrala hlavně kvůli dětem,kvůli oslav, ovládání je velice jednoduché, děti zvládnou i sami, během chvilky je hotová plná mísa popcornu a stačí jen dochutit.
dárek
- přesnost, rychlost, ochota, doporučuji
- Funkčně je OK
- Vše kromě samotného hrnce ve kterém se připravuje popcorn je plastové.
- Plasty jsou měkké. Počítejte, že produkt bude mít drobné škrábance z výroby i na pohledových dílech. Zboží bylo perfektně zabaleno ale i přesto kartonová ochrana jednotlivých zabalených částí poškrábala některé plasty.
- Oproti například výrobníku ledu, který jsem zakoupil od stejné značky je Popcornovač vyroben jednoznačně z měkčích plastů.
Zatím mi dělá radost. Popcorn připravuje perfektně.
Zobrazuji 141 - 160 ze 198 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10 Další »