Nejnovější recenze ze sekce Popcornovače
Zatím jsme produkt nedostali !
- Skladný
- Popcorn je rychle hotový
- Nepřipaluje se
- Snadno se čistí
funguje skvěle, jednoduchá manipulace a čištění
- Skvělý obchod
Doporučuji všem,absolutně bez výhrad.
- Pro děti je to super podívaná. Věřím že musí být nadšení jak se kukuřice mění přímo před jejíma očima. A navíc mít popcorn hotovy za 2 minuty a dát si tam soli a příchuť podle sebe a své chuti je super.
- Nevýhoda je ta že není možnost dát olej a příchuť rovnou do toho aby to bylo bez práce. A nebo když už ta možnost je tak přístroj stojí min 2x tolik.
Hezký zažít vidět jak se z malého žlutého zrnka stane bílá 3x větší kulička. Super možnost si dát příchuť jakou chcete.
Nevýhoda ze to musíte dělat zvlášť v misce a nemůžete to nasypat do přístroje i s kukuřicí.
Při přepravě došlo k rozbití - prasklá velká miska tzn. že výrobek nelze použít. Při dopravě neoznačeno jako křehké. Miska s plastu je příliš tenká. Bude tedy málo odolná, což se stalo při dopravě.
Při reklamaci k dispozici jen virtuální asistent. Nemožnost přihlášení na účet - nikdy nedošel kód.
- rychlost nahřátí
- kvalitní zpracování
- kvalitní a nespálený popcorn
- vypukají se téměř všechny semínka
- jednoduchá konstrukce
- je to zábava
- nejde z hrnce horká pára ze stran z čehož jsem měl trošku obavy, ale je to super
- bojím se, že se tenký plech promáčkne, ale musí se dávat pozor, aby zbytečně nepadal z ruky při manipulaci
- chcete dělat popcorn každý den minimálně ze začátku :D
Za mě super hračka domů a skvělý popcorn k filmu a já si ho dělám k práci, když máme home office.
Ariete ART 2957 červený
Registrovaný uživatel
Přidáno: 3. října 2024
(naposledy upraveno 3. října 2024)
- do páre sekund vyrobený velmi chutný popkorn a udělá opravdu z každého zrna kukuřice,horky vzduch do vyfoukne do spodní nádoby,ze které lze ihned jíst pokorn jako v kině
za málo peněz hodně popkornu:-)
- velmi rychle vyrobí popkorn a hlavně lze spodní část ,kam padá hotový popkorn použít rovnou ke konzumaci
- ne
super za ty peníze je paradní
- skvělý malý pokornovač,je velmi kompaktní a funguje skvěle
- Po tydnu používání se rozbil
- Dělá co má.
- při provozu vyhazuje i nepuklé kukuřice.
- kvalitní produkt
- Lehký
- Čištění
- Hodně nevypukané kukuřice
Normálně recenze nepíšu, ale tento přístroj mne donutil se registrovat a popsat mé více jak roční zkušenosti. Prosím vás, vyhněte se tomuto produktu velkým obloukem, pokud si chcete ušetřit nervy jak při dělání popkornu, tak hlavně při jeho čištění.
Začnu ale pozitivy, které si vysloužily 10% mého hodnocení, a to je váha celého přístroje. Je to taková plastová hračka, takže je vážně lehký a je to fajn, pokud s ním manipulujete ze skříně apod. Tím moje pozitiva končí.
Negativní hodnotím už samotnou přípravu kukuřice. Při pukání kukuřice vyletí z nádoby i spousta nevypukané kukuřice. Na jednu odměrku je to klidně 20 až 30 kousků, což značně prodražuje jeho výrobu. Nejde tomu nijak zabránit, protože najednou vyletí i několik kusů vypukané kukuřice a s ní i ta nevypukaná.
Další negativní hodnotím celkový výsledek. Popkorn není vůbec křupavý, jak ho znáte z kina. Naprostá většina popkornu je při sežvýknutí gumová a lepí se na zuby. Zkoušel jsem slaný popkorn, sladký, obyčejnou kukuřici, ale i tu prémiovou. Výsledek vždy stejný. Popkorn z mikrovlnky je bohužel lepší.
Největší negativní věc na tomto přístroji je ale čištění. Při každém použití totiž musíte použít i odměrku oleje (při sladkém se navíc rozpustí cukr) a to způsobí, že olej, případně rozpuštěný cukr se rozprská naprosto všude. Zaprasí to nejen samotnou nádobu, do které se velmi špatně dostává, jelikož někdo vymyslel, že víko bude přišroubované, ale taky to znečistí stěny popkornovače.
Do nádoby se dostane pouze ze dvou stran, takže houbičkou se tam dostáváte velmi obtížně. Pokud se chcete dostat dovnitř a houbičkou to lépe vyčistit, tak si vemte nářadí a můžete víko odšroubovat. To ještě jde, ale zkuste to pak našroubovat zpět. Titěrná matička a šroubky díky zahnutému okraji nádoby vyžadují velkou zručnost, trpělivost a hlavně pevné nervy.
Používali jsme přes rok, ale kdybych to měl spočítat na počet použití, tak se vejdeme do 20ti! A proč? Protože to nejde vyčistit! Všechno je zamaštěné a i stěny popkornovače jsou díky držákům nádoby hůře dostupné. Vše je korunováno kabelovým přívodem k nádobě, který nejde odpojit, takže vždy a všude překáží.
Již po pár použití se nám popkorn připekl v nádobě a nelze ničím vyčistit. Dokonce ani prostředkem s pískem. To sice odtrhlo připálenou špínu, ale šlo to i s povrchovou vrstvou nádoby.
A ještě poslední upozornění! Spousta hran na nádobě, včetně držáku jsou opravdu ostré! Párkrát jsem končil čištění s krvavým zraněním a to nemluvím o tom, jak dopadla klasická houbička. Nanohoubička se rozdrolí a na jedno čištění ani nevystačí.
Snad vám moje zkušenosti pomohou vybrat si jiný přistroj na popkorn.
- Lehký
- Čištění
- Nevypuká spoustu kukuřice
Snad vám moje zkušenosti pomohou vybrat si jiný přistroj na popkorn.
dnes objednáno a doufám ,že bude produkt super, protože vnučka ho dostane k 10 narozeninám Těším se ,že bude mít radost že si může sama udělat svou oblíbenou pochoutku.
- Snadná manipulace
- Velice rychlá příprava popcornu
- Není potřeba žádný tuk
- Přístroj hezky vypadá a dobře se čistí
Skvělý přístroj pro rychlou a zdravou přípravu popcornu.
- super pro deti na domaci popkorn, jednoducha obsluha a udrzba